Lax under parmesan och wasabitäcke
Efter alla ägg var det äntligen dags för lite nyskapande!
Kikade lite på Airams blogg och bestämde mig för lax.
4 laxfileer
På med lite salt och citron
Blanda samman
1 dl grädde
2 dl creme fraiche
2 msk wasabi
salt, peppar, citron
Lägg laxen i en form, på med såsen.
Toppa med ca 50 g riven parmesan och lite gratängost.
In i ugn 20 minuter 200 grader (varmluft).
Supergott, serverade broccoli till. Riktigt mättande och välsmakande! Nästa gång ska jag testa att blanda i lite philadelphiaost, citron och gräslök. Saknade den slutliga "piffen" till en perfekt rätt.
Oja, det är riktigt toppen med ägg :D
Kram
Jo jag vet att dom kan vara det, vill helst lägga in min egen men har inte haft tid med det. I min affär så hade de två sillburkar under 10g kollisar per 100 g och den jag tog hade minst kollisar (8), det är lite mer än jag brukar äta men äter bara 3 bitar per dag så det känns inte som om det gör något. Tack för varningen ändå :) Kram