Vitkålsrösti med italienskinspirerad röra

Vi hade rester kvar sen gubbens rösti han gjorde på riven vitkål, lök och morot, kryddor och ett par ägg för att hålla ihop det hela.

Igår serverades dom till ugnsbakad falukorv, idag var det min tur att hitta på något spännande.

Hackade rödlök och vitlök, fräste i lite smör. Ner med skivade champinjoner, strimlad salami och finhackade soltorkade tomater. Låt steka ihop lite. På med lite creme bonjour gräslök och vårlök (tror jag den hette). Piffade till med lite extra gräslök, en sked sambal oelek och örtsalt.

En dryg matsked på varje vitkålsrösti, toppade med lite riven prästost, in i ugn.

Mums så gott det blev, billigt och bra! Ska försöka komma ihåg att fota lite oftare så ni får se resultatet.

Förresten, fläkten anlände idag, till helgen är den nog på plats, lovar att fota!

Kommentarer
Postat av: gutegirl

Hej!

Jag sprang nyss på det här inlägget i din blogg när jag satt och egogoolade! :-D

Kul! Och tack!

http://pokergirl.blogg.se/2008/july/

2009-02-03 @ 20:55:51
URL: http://gutegirl.blogspot.com
Postat av: Tjockisen

Mumsigt!

2009-02-03 @ 23:04:16
URL: http://nomoreatjockis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0